Er du bosat i udlandet og skal gennem dit arbejde på en forretningsrejse eller måske holde ferie i Danmark – så spild ikke din kostbare tid på unødvendige timer i forskellige transportmidler. Du kan eksempelvis allerede hjemmefra forudbestille en lejebil, som står klar til brug så snart du lander i lufthavnen.

Eller måske har du kun et enkelt møde og skal derefter retur fra Danmark igen, så kan kørsel med en chauffør være en nem løsning. Skal ferien holdes hjemme hos den nære familie kan det her være naturligt at låne og i fællesskab benytte familiens bil.  

Gør brug af nem billeje som udlandsdansker

Er du i Danmark på grund af dit arbejde, så gør det så nemt for dig selv, som muligt. Måske du over nogle få dage har en masse forretningsmøder og samtidig vil du gerne lige benytte dig af muligheden for at besøge et par venner inden turen går hjem igen. Her kan en god løsning, som udlandsdansker, være en lejebil da du selv nemt og hurtigt, fra du lander i lufthavnen selv kan disponere over din tid.

Ved en lejebil kan du udnytte din tid bedst muligt da du kan komme til og fra dine ønskede destinationer uden forsinkelse. Der findes et stort udvalg af biludlejningsfirmaer at vælge mellem, hvad enten det er en af de små lufthavne beliggende i Danmark du skal anvende eller Københavns lufthavn.

Yder mere kan du ved billeje, som udlandsdansker opnå særlige fordele da mange af de forskellige biludlejningsfirmaer blandt andet kan lave opgraderinger til større og bedre biler.

Lån en bil af familien eller vennerne og nyd ekstra kvalitetstid sammen med dem

Er du udlandsdansker og skal ferien foregå sammen med din familie i Danmark? Da den tætte familie og venner måske ikke ses så ofte, som ønsket, på grund af et travlt arbejdsliv i udlandet, så vil et besøg hos venner og familie ofte være tiltrængt. Danmark byder på et utal af skønne oplevelser, som I skal se og opleve hele familien samlet eller særskilt med vennerne.

Her kan I eksempelvis samlet køre i den herboende families bil. Eller måske der er nogle seværdigheder, som du gerne vil opleve på egen hånd. Så kan du drage fordel af, hvis du er udlandsdansker, som ikke er tilmeldt det danske folkeregister med bopæl i udlandet – du kan leje bilerne til lavere pris når du er i Danmark.

Biludlejningsfirmaerne skal grundet de danske skatte- og afgiftsregler ikke betale registreringsafgift på de biler, som udlejes til udlandsdanskere. Så udover den frihed det giver ved egen bil i din ferie sparre du også penge.  

Mulighederne er mange – Sharenow, Gomore eller brug af en Taxa

Kombinerer du eksempelvis din forretningsrejse med et besøg hos et vennepar eller et familiemedlem er mulighederne mange for at spare tid på offentlig transport. Biludlejningsfirmaerne kan især være attraktive for dig, som udlandsdansker, da du ved at have din egen bil mens du er i Danmark blandt andet kan undgå unødvendige vente tider på diverse transportmidler.

Du kan blandt andet gennem et udlejningsfirma som Sharenow leje en bybil lige når det passer dig via en app. Eller måske du gerne vil være med til at bidrage til mindre udvikling af CO2 udledning under dit besøg, så kan du vælge et firma, som GoMore, hvor du gennem private mennesker kan leje deres bil når de ikke selv bruger den.

Eller måske du kun er her på en kort visit grundet et enkelt forretningsmøde og skal retur til udlandet igen samme dag. Her kan brug af en Taxa være en let og nem løsning da du også her ved forudbestilling kan sørge for, at Taxaen holder klar så taxachaufføren hurtigt kan køre dig frem til din destination.

Anbefalede artikler